Banoffee-kuppikakut
Näissä banoffee-kuppikakuissa yhdistyy klassinen banaani ja kinuski. Ihanan pehmeä banaanimuffinssi saa sisäänsä kinuskisydämen sekä kruunuksi kinuskikreemin kinuskiraitoineen.

Taikina:
100g voita sulatettuna
2 munaa
1dl fariinisokeria
2 banaania
2,5dl vehnäjauhoa
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1. Sulata voi, ja lisää sekaan fariinisokeri, munat sekä 2 haarukalla muussattua banaania).
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nesteiden joukkoon muutamassa erässä.
3. Sekoita hyvin ja täytä kuppikakkuvuoat noin ⅔ vuoan korkeudesta.
4. Paista keskitasolla 175°C n. 20min (tai n. 15min jos minimuffinssit). Varo paistamasta liikaa ettei muffinssit kuivu!
Kinuski (sydän, kreemi, raidat):
2dl fariinisokeri
2dl kuohukerma
1. Sekoita ainekset ja keitä 5-10min, kunnes sakeutunut kinuskiksi. Anna jäähtyä
2. Laita kreemiä varten noin 1,5dl kinuskia sivuun ja anna jäähtyä kunnolla.
3. Tee jäähtyneisiin muffinsseihin pienet kolot keskelle ja täytä kinuskilla.
Kinuskikreemi:
150g voita
2dl tomusokeria
n. 1,5dl jäähtynyttä kinuskia
100g Philadelphia tuorejuusto
1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaahdoksi, noin 5min.
2. Lisää jäähtynyt kinuski sekä huoneenlämpöinen tuorejuusto ja vatkaa sekaisin.
3. Jos kreemiä liian löysää, niin laita hetkeksi jääkaappiin ja vaahdota sen jälkeen vielä hetki.
4. Pursota kuppikakkujen päälle.
5. Koristele vielä kinuskiraidoilla.
