Katkarapu-tonnikalapiirakka
Jos tykkäät katkaravuista ja tonnikalasta, niin tämä on sun herkkupiirakkasi! Superhelppo ja -nopea toteuttaa, ja niin herkullista, ettei jää murustakaan jäljelle.
Jos haluat tehdä saman tien enemmän, niin kaksinkertaista kaikki ja saat koko pellillisen tätä mehevää herkkua!

6hlö | ø 28cm
Pohja:
50 g margariini
250g maitorahka
3,5dl vehnäjauho
Sekoita pehmeä margariini ja muut ainekset keskenään. Levitä 28cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
2prk tonnikalaa
180g katkarapuja (sulatettuna)
1-2 nippua tilliä maun mukaan
1pss Katkarapukeitto (Blåband)
2dl ruokakermaa
1dl maitoa
100g juustoraaste
Lisää pohjan päälle täytteet. Pilko tilliniput pieneksi silpuksi ja levitä täytteiden päälle. Jätä muutama tillitupsu koristeeksi valmiin piirakan päälle.
Sekoita kerma, maito ja Katkarapukeitto-pussin ainekset sekaisin, ja kaada täytteiden päälle. Ripottele päälle vielä juustoraaste ja paista uunissa 180°C keskitasolla noin 45min, kunnes täyte on hyytynyt. Jäähdytä ja laita vielä muutamat tillitupsut koristeeksi.
