Päärynä-vaniljajäätelö

10.08.2022
Tämä kotijäätelön perusohje on helposti muunneltavissa omaan makuusi.

Jos haluatkin eri makuisen jäätelön, niin käytä ohjeesta vain ensimmäiset 3 raaka-ainetta ja 3 työvaihetta, ja mausta loput itse ja ei kun pakkaseen tekeytymään!

Jäätelömassa

5dl vispikermaa
1tlk kondensoitua maitoa
2rkl glukoosisiirappia (ei pakollinen)
2tl vaniljasokeri
1tlk Bonne päärynäsose
3 päärynää 

1. Vatkaa vispikermaa kevyeksi vaahdoksi ja leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi.
2. Lisää glukoosisiirappi ja sekoita (pehmentää koostumusta, mutta ei siis pakollinen)
3. Lisää kondensoitu maito ja vaniljasokeri. Sekoita.
4. Lisää mukaan vielä noin puolet Bonne päärynäsoseesta ja sekoita. 
(5. Lisää elintarvikeväriä halutessasi)
6. Laita jäätelömassaa astiaan noin 1/3 ja lisää lorauksia päärynä sosetta mukaan. Sekoita kevyesti lusikan kärjellä, niin saat raitoja. Ripottele päälle vielä päärynänpaloja.
7. Toista vielä kolme kertaa.
8. Anna tekeytyä pakkasessa vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita